جاذبه های طبیعی بوشهر
پارک بزرگ تی وی بوشهر
پارک تی وی از جمله جاذبه های زیبای شهر بوشهر میباشد که در فصل بهار و پاییز بسیار دوست داشتنی است. در این پارک امکان برپا کردن چادر به مسافران و گردشگران غیر بومی داده میشود. این پارک فاصله کوتاهی تا ساحل دارد و در کنار شنا کردن امکان پیاده روی و استفاده از نقریحات دریایی مثل قایق سواری و جت اسکی و…. وجود دارد.
پارک زیبا و ساحلی شغاب
از دیگر نقاط تفریحی بوشهر، پارک ساحلی شغاب است که از بهترین بوستان های ساحلی بوشهر میباشد که در کنار جاده ساحلی واقع شده است. از امکانات این پارک میتوان به امکان برپایی چادر و کمپینگ و بدلیل نزدیکی به ساحل آب تنی و شنا در دریا اشاره کرد. همچنین در نزدیکی این پارک یکی از بهترین هتل های بوشهر، یعنی هتل درسا قرار دارد که بدلیل قرارگیری در مجاور ساحل منظری زیبایی برای گردشگرانی که میخواهند از ویو دریا استفاده کنند ساخته است.
ساحل آب شیرین کن
یکی از بهترین سواحل بوشهر را میتوان این ساحل معرفی کرد بدلیل اینکه دیدن طلوع و غروب خورشید و مناظر چشم نواز خلیج فارس لذت بخش ساخته است.همچنین پیاده روی بر روی شن های ساحلی هم دیگر تفریحات این مکان است.
ساحل صدفی بوشهر
پارک ساحلی نزدیک به بوستان مرجان، پارک ساحلی بوستان صدف بوشهر است. این بوستان نیز در کنار جاده ساحلی در غرب بوشهر واقع شده است که امکانات رفاهی و تفریحی زیادی در دل خود جای داده است.
کوه شور و نمکی جاشک
این جاذبه بوشهر هم د فصل بهار بدلیل طبیعت زیبایی که در اطرافش دارد بسیار تماشایی و چشم نواز است. این کوه از بی نظیر ترین گنبد های نمکی در خاورمیانه است که طول آن 12 کیلومتر میباشد. اگر در فصل بهار و عید نوروز به بوشهر سفر کردید حتما از این کوه نمکی دیدن کنید.
مدرسه سعادت بوشهر
در دوره قاجار بواسطه پیشرفت شهر بندری بوشهر، احمد خان دریابیگی حکمران بوشهر مدرسه سعادت را تاسیس کرد. بسیاری از افراد این مدرسه را با نام مدرسه سعادت مظفری میشناسند. در واقع علت شهرت مدرسه سعادت به این نام کمک های نقدی فراوانی بود که مظفرین الدین شاه در ساخت مدرسه کرده بود. معماری این مدرسه مشابه معماری رایج بوشهر است با درب و پنجره های چوبی که قسمت سردر آن با شیشه های رنگی کار شده است.
موزه دریانوردی خلیج فارس بوشهر
در زمان حکومت ناصرالدین شاه قاجار، عمارت سرکنسولگری انگلستان در بوشهر افتتاح شد. این عمارت بعنوان مقر نمایندگی سیاسی خلیج فارس در منطقه، در اختیار انگلیسی ها بود. در سال 1325 پس از انتقال نمایندگی انگلیس به بحرین، این عمارت در اختیار دولت ایران و پس از آن در اختیار نیرو دریایی قرار گرفت و درسال 1387 این مکان به عنوان موزه دریا و دریا نوردی خلیج فارس معرفی گردید.
موزه تجارت دریایی بوشهر
این موزه در عمارت ایران، خانه یکی از تجار به نام بوشهری باقدمتی بیش از یکصد سال برپا شده، در آن میتوانید با تاریخچه تجارت دریایی از طریق خلیج فارس آَشنا شوید. این موزه بیش از یک قرن قدمت دارد و آثار قدیمی و کهنی در رابطه با دریانوردی و تمام موضوعاتی که حول محور دریا است را شامل میشود.
کافه ناجی بوشهر
جعفر ناجی بوشهری از سال 1305 در محله شنبدی روبروی عمارت حاج رئیس کافه ای داشت. از سال 1348 و بعد از انتقال بازار قدیم از چهار محل به مکان فعلی، کافه ناجی هم به محل جدید در بازار بوشهر منتقل شد. از آن سال تا کنون این کافه نبش کوچه ای میان بازار میوه و ماهی شهر قرار گرفته است. کافه ناجی از سال های گذشته تا کنون، پاتوقی برای ماهی گیران، ماهی فروشان یا اهالی دریا بوده است. وارد کافه که میشوید سکان های کشتی، میز و نیمکت های چوبی و عکس های روی دیوار نظرتان را جلب میکنند.
کافه حاج رئیس بوشهر
حاج رئیس لقب یکی از تاجران بزرگ دوران قاجاریه به نام حاج عبدالرسول طالبی بود، او یکی از بازرگانان بزرگ آن دوران بوده که حکومت قاجار به او لقب رئیس التجار داده بود و در میان عموم مردم به حاج رئیس معروف بود. عمارت حاج رئیس ذر عملیات راهسازی آسیب جدی دید که بعد از بازسازی به کافه و هتل تغییر کاربری داده است.ورودی کافه در چوبی قدیمی است که در همان بدو ورود شما را به دوران گذشته می برد.
کافه ساحلی دلفین بوشهر
در خیابان ساحلی بوشهر کافه های زیادی هستند که میتوان از صندلی های کنار ساحل کافه ها غروب آفتاب را تماشا کرد و شب های خنک بوشهر را در حالیکه صدای موج های خلیج فارس گاهی با صدای یک نوازنده خیابانی در هم آمیخته میشود را سپری کرد و البته نباید از امتحان کردن غذا های محلی چشم پوشید.